Friday 11 November 2016

Grote Website Creatie


Er zijn genoeg mensen die bekend zijn met het ontwerpen van websites, maar het creëren van een mobiele site en apps zijn iets dat kan verwarrend zijn. Als dit is uw probleem, kijk naar tips het ontwerpen van webpagina's hieronder. Deze eenvoudige aanbevelingen zullen u helpen om een ​​moderne website te ontwerpen.

Snelheid is koning als het gaat om webpagina's, dus zorg ervoor dat uw foto's snel worden geladen. Je kunt niet verwachten veel geduld van uw bezoekers. Als ze vast te zitten kijken naar een onvolledige pagina voor minuten aan een stuk, terwijl uw inhoud wordt geladen, zijn ze zeer waarschijnlijk om uw site te sluiten en vinden wat ze zoeken elders.

Zorg ervoor dat de bezoekers hebben een manier om te zoeken naar een bepaald onderwerp op uw site. Als de bezoekers van uw site op zoek bent naar iets specifieks, het eerste wat ze zullen kijken naar een zoekvak. Als uw site niet is uitgerust met een, kunnen de bezoekers naar een andere plaats. Plaats het zoekvak in de rechterbovenhoek van de pagina, omdat dit is waar de meeste mensen op zoek naar een.

Wees bewust van je achtergrond. Er zijn sites die er zijn dat geanimeerde GIF afbeeldingen gebruiken voor hun achtergronden. Dit kan OK voor een persoonlijke site, maar het kan ook een serieuze afleiding dat maakt het moeilijk voor de lezer te concentreren op de tekst. Met het oog op de focus van uw website te behouden, en maken het gemakkelijk voor uw bezoekers te begrijpen, moet u een achtergrondafbeelding die goed harmonieert met uw site in plaats van het conflict met het te kiezen.

Het maakt niet uit wat voor soort website u ontwerpen of wie het publiek is dat u wilt richten, altijd de laadtijd van pagina onder de tien seconden. Een website die goed is ontworpen moet laden erg snel, ongeacht welke browser de bezoeker gebruikt. Veel mensen surfen op het web willen instant bevrediging, dus als je wilt om hun aandacht te vangen, moet je dat bieden.

Doe trefwoord onderzoek. Natuurlijk, je wilt op een goede, solide informatie gezet. Echter, je moet ook bezoekers te trekken naar uw site. Het kennen van de zoekwoorden die bezoekers zal brengen is cruciaal.


Inclusief foto's in uw website. Foto's op uw website kan een vriendelijker benadering van de bezoekers. Mensen zullen meer tijd doorbrengen op uw site rond te kijken wanneer ze foto's die ze willen om te klikken op te zien.

Als u het ontwerpen van een pagina met links, zorg ervoor dat de link heeft tekst content. Links met content zijn gemakkelijker te zien voor uw bezoekers en hen helpen precies weten wat ze op zullen klikken. Als er links op uw pagina zonder inhoud van de tekst, kunnen ze per ongeluk op de link klikken via een sneltoets.

een professioneel ogende lettertype te selecteren is een belangrijke website ontwikkeling overweging. U kunt zien of een site ziet er professioneel uit door te kijken naar de lettertypen. Lettertypen die overdreven artistieke zijn lijkt misschien een goed idee, maar vaak zijn niet toegankelijk op alle computers. Als een bezoeker een lettertype op zijn computer heeft, kan zijn browser een standaard lettertype dat er niet goed uitziet weer te geven. Dit zou kunnen leiden tot het slecht uit.

Het internet is altijd in ontwikkeling. Als je een aantal jaren geleden het opzetten van een website, kunt u worden verrast om te leren dat je oude tactiek zijn nu achterhaald zijn. Dat is de reden waarom je jezelf moet in kennis van de meest up-to-date informatie beschikbaar. De bijgewerkte tips die hier genoemd zal u helpen een goede website te maken

No comments:

Post a Comment