Friday 11 November 2016

Web Page Design Met deze handleiding

Bent u het denken over het maken van een website om te helpen brengen meer geld? Zo ja, dan wil je zo veel mogelijk te leren over effectieve website design.

Je moet altijd kijken naar uw afgewerkte websites in meerdere browsers. Wat je te zien bent in een browser kan niet echt zijn wat andere mensen zien. Onderzoek alle gangbare browsers en het ontwerp dienovereenkomstig. Het is ook een goed idee om te testen uw website op verschillende besturingssystemen.

Gebruik geen frames. Het is niet de jaren 90 niet meer. Destijds waren zij de hoogte van de technologie, maar de technologie is verhuisd. Frame design maken het moeilijker voor de lezers om bookmark uw site en scrollen wordt een hele klus. Er zijn betere manieren om je gebruikers de mogelijkheid om uw pagina's eenvoudig te bladeren.

Goede websites moeten werken met alle browsers, en dus je nodig hebt om elke pagina te testen, zodat je weet dat ze goed werken onder alle omstandigheden. Wat werkt in Chrome mogelijk niet goed in Safari, Internet Explorer of Firefox te presenteren. Controleer of de manier waarop uw pagina's laden in alle grote browsers voorafgaand aan uw officiƫle lancering.

Gebruik altijd tekstinhoud voor de links op uw pagina's. Links met content zijn nuttig voor bezoekers. Elke links op uw website moet tekst bevatten, omdat koppelingen zonder tekst per ongeluk kan worden gekozen zonder dat de kijker weten.

Optimaliseer uw website laadtijden. Als mensen een bezoek aan uw site wachten op pagina's te laden, zal de verveling snel in en ze zullen vertrekken. Verminder de afbeeldingen op uw pagina en beperken het script en het gebruik van Flash op uw pagina.


Als u het ontwerpen van uw website, in gedachten houden dat u niet verplicht bent om gebruik te maken van alle beschikbare ruimte. Het vullen van elke laatste pixel van de beschikbare ruimte kan een rommelig effect uw bezoekers kunnen overweldigend vinden produceren. Het verdelen van elementen van uw site met lege ruimte, kan het gemakkelijker maken voor bezoekers om te onderscheiden wat elementen uit te voeren welke functie te maken. Soms kan lege ruimte een bijdrage leveren aan het uiterlijk van een pagina zo mooi als de inhoud doet.

Vermijd altijd het plaatsen van pop-up advertenties op uw site. Een groot deel van de website van de schepping is zeker integreren PPC-advertenties om een paar dollars te verdienen, maar het hebben van advertenties die pop-up en belemmeren bekijken uw bezoekers 'is gewoon vervelend. Mensen zullen niet willen bezoeken of klik meteen weg. Het houden van uw website zonder overbodige advertenties zal alleen maar leiden tot een betere ervaring voor de bezoeker.

Als u denkt over verschillende onderwerpen voor websites, is het belangrijk dat u een domeinnaam veilig te stellen voor de site, onmiddellijk. De reden dat dit een probleem is dat je nodig hebt om creatief te zijn en de namen moeten overeenkomen met uw sites, maar anderen kunnen dezelfde naam hebben gekozen, sluit ze meteen. Veel mensen zouden hetzelfde idee als je hebt. U kunt niet rekenen op zijn unieke de hele tijd.

Website ontwikkeling waarschijnlijk niet zo moeilijk om je nu lijken. Nu dat het zinvoller is voor u, gebruiken deze informatie om uw voordeel en het opzetten van een geweldige site.

No comments:

Post a Comment